Uvjeti dostave

Dostava robe

Naručenu robu dostavlja naša ugovorna dostavna služba.

Cijena dostave

Cijena dostave već je uključena u iznos narudžbe. Nakon izvršene uplate nemate nikakvih dodatnih troškova. Cijena dostave uvijek je ista, bez obzira na težinu paketa i iznosi 3 EUR sa PDV.

Dostava valja za područje Hrvatske. Za bržu dostavu ili za dostavu u inozemstvo potrebno se dogovoriti telefonom ili elektronskom poštom.

Termini dostave

Dostava se vrši radnim danima do 16 sati na naslov koji ste unijeli u narudžbu. Ukoliko biste željeli dodati još dodatnu adresu za dostavu, upišite ju u proizvoljno polje obrasca za narudžbu. Ako ste kod kupovine za način plaćanja izabrali plaćanja gotovinom po primitku pošiljke, molimo vas da se pobrinete da će imati primalac paketa kod ruke dovoljno gotovine da plati otkupninu.

Ako vas u vrijeme dostave nije kod kuće, kurir će ostaviti poruku na osnovi koje ćete se dogovoriti za ponovnu dostavu odnosno preuzimanje. 

Brzina dostave 

Koliko brzo će biti naručena roba kod vas, zavisi od mnogo faktora. Ukoliko je naručena roba u zalihi i je narudžba izdana prije 16 sati, roba će biti otpremljena još istog dana. Ukoliko koji od naručenih artikla nije u zalihi, vaša će pošiljka biti otpremljena na isti dan kad artikl primimo na zalihu.

Naši komercijalisti će vas obavijestiti o raspoloživosti robe i o predviđenom roku dobave telefonom ili elektronskom poštom.

Dostavu obično izvrši dostavna služba prvi radni dan nakon dana otpreme, a najkasnije u roku od tri radna dana.