Mikrografija

10 Artikala

po stranici

Postavi padajućim redosljedom
 1. Kodak ScanPro 2000

  Kodak ScanPro 2000

  Kodak ScanPro 2000 je idealno rješenje za pregled, tisak i skeniranje svih tipova mikrofilmova, fitcheva, 16mm i 35mm filmova, Micro Opaques, Micro Books, Ultra Fiche, Cartridge film i Aperture Cards.
 2. Digitalni skener Kodak 3000DV Plus

  Kodak 3000DV Plus

  Digitalni skener Kodak 3000DV Plus ima kontrole na prednjoj ploči lako dostupne. Korisnik može dodirom gumba lako preklapati od tiskanja do skeniranja do računala. Zasloni visoke rezolucije, koji ne odbija svjetlost , s podesivom svijetlošću minimiziraju napor i umor očiju.
 3. Kodak i9620

  Kodak Writer i9620

  Kodak i9620 pruža jednostavan način zaštite vaše važne poslovne dokumentacije od neovlaštenih zahvata ili gubitka.
 4. Kodak i9610

  Kodak Writer i9610

  Kodak i9610 pruža jednostavan način zaštite vaše važne poslovne dokumentacije od neovlaštenih zahvata ili gubitka.
 5. Kodak Prostar Archive Processor

  Prostar Archive Processor

  S Archive Processor ne treba vam stručnjak za film da dobijete predvidljive rezultate visoke kakvoće. Udružuje najnoviji digitalni monitor i kontrole, brz oporavak, energetski štedljivo stanje pripremljenosti te ekološki prihvatljivo anti-sifonsku vodoopskrbu. Archive Processor omogućava brižno kontroliranu obradu filma s minimalnim osposobljavanjem ili iskustvima korisnika. Jednostavno pričvrstite film na automatski uvlakač te ga uložite u pogonske valjke. U manje od minute počinje izlaziti iz uređaja suh, obrađen film. Nakon završetka role Archive Processor automatski kruži u načinu štednje novaca i održavanja energije.
 6. Kodak Capture Pro Software

  Kodak Capture Pro Software

  Softver Kodak Capture Pro pretvori obrasce, račune, evidencije pacijenta i druge važne poslovne podatke u visoko kakvoćne slike brzo i učinkovito. Snimi važne indeksne podatke te ih automatski isporuči bazama podataka i aplikacijama. Dobijte moćan, prilagodljiv paket za funkcionalno snimanje podataka sa desktopa i drugih okruženja sa visokom produktivnošću.
 7. Kodak ScanPro 1100

  Kodak ScanPro 1100

  ScanPro 1100 postaje skener po izboru za knjižnice, poduzeća i istraživače što se suočavaju sa tijesnim proračunima. ScanPro 1100 ima jednak robustan oblik kao i ScanPro 2000. Napravljen je za izdržljivost pri javnoj upotrebi, međutim zamjetljivo je jeftiniji. Ako tražite skener za mikrofilm i ako vam nisu potrebne automatske i specifične funkcije koje pruža ScanPro 2000, onda je ScanPro 1100 pravo rješenje za vas.
 8. Kodak ScanPro 3000

  Kodak ScanPro3000

  Kodak ScanPro 3000 je idealno rješenje za pregled, tisak i skeniranje svih tipova mikrofilmova, Fitcheva, 16mm i 35mm filmova, Micro Opaques, Micro Books, Ultra Fiche, Cartridge film i Aperture Cards.
 9. Kodak ScanPro 800

  Kodak ScanPro 800

  ScanPro 800 postaje skener po izboru za knjižnice, poduzeća i istraživače što se suočavaju sa tijesnim proračunima. ScanPro 800 ima jednak robustan oblik kao i ScanPro 2000. Napravljen je za izdržljivost pri javnoj upotrebi, međutim zamjetljivo je jeftiniji. Ako tražite skener za mikrofilm i ako vam nisu potrebne automatske i specifične funkcije koje pruža ScanPro 2000, onda je ScanPro 800 pravo rješenje za vas.
 10. Digitalni skener Kodak 2400DV Plus

  Digitalni skener Kodak 2400DV Plus

  Digitalni skener Kodak 2400DV Plus ima kontrole na prednjoj ploči lako dostupne. Korisnik može dodirom gumba lako preklapati od tiskanja do skeniranja do računala. Zasloni visoke rezolucije, koji ne odbija svjetlost, s podesivom svijetlošću minimiziraju napor i umor očiju.

10 Artikala

po stranici

Postavi padajućim redosljedom