Novi Kodak workgroup dokumentni skener - ScanMate i1150 i i1180

Kodak Alaris’ Document Imaging Division dodao je dva nova dokumentna skenera: Kodak ScanMate i1150 i Kodak ScanMate i1180.

Kodak ScanMate i1150 namijenjen je upotrebi pri neposrednima poslovnima transakcijama sa klijentima, kada moraju zaposleni skenirati dokumente u okviru poslovnog procesa. Zaposlenici koji koriste ova rješenja obično su u neposrednome kontaktu sa klijentima i istodobno trebaju brze transakcije kako bi skratili vrijeme čekanja i povećali zadovoljstvo klijenta. Istovremeno žele i poduzeća povećati dnevni kapacitet transakcija.

"Poslovođe imaju dovoljno brige za danas – sve od pružanja izravnih usluga klijentima do tekućih transakcija – tako da su oruđa, koja mogu ubrzati i pojednostavit proces snimanja informacija, vrlo dragocjena da se očuva zadovoljstvo klijenata," rekao je Tony Barbeau, generalni direktor pri Document Imaging, za Kodak Alaris. "Skeniranje i upravljanje dokumenata je potencijalno usko grlo u uredu, ali naši novi skeneri omogućavaju da se lakše nego ikad usredotočujemo samo na zadovoljstvo klijenata." Poduzeća mogu primati zahtjeve na šalteru ili pri izvršitelju. Potpuni zahtjev često sadrži nekoliko papira i osobnu iskaznicu ili drugu identifikacijsku iskaznicu. U takvom slučaju mora zaposleni brzo skenirati dokumente i iskaznicu bez usporavanja suradnje s klijentom ili transakcije. Svjestan činjenice da većina transakcija uključuje najviše deset dokumenata za skeniranje Kodak ScanMate i1150 odlikuje se posebnim transakcijskim načinom, Transaction Mode, kojim omogućuje 60% brže snimanje podataka za prvih deset stranica.

Za dodatne informacije i djetalnije specifikacije skenera ScanMate i1150 kliknite ovdje.

 

Kodak kaže da novi Kodak ScanMate i1180 proteže koncept inteligentnog uređaja sa ugrađivanjem tehnologije Perfect Page za  poboljšanje slika. Time se smanji opterećenje procesiranja na korisnikovom računalu, što čini i1180 računalu ljubazno rješenje za današnju poslovnu okolinu. Uz to je ScanMate i1180 potpuno licenciran za EMC Captiva Cloud Toolkit, što omogućuje aplikacije za snimanje dokumenta na osnovu internetskog preglednika i jednostavno pohranjivanje. "Često se organizacije odlučuju za internetske arhitekture kako bi ubrzale prihvaćanje novih poslovnih aplikacija i minimizirali troškove podrške," kaže Roger Markham, vođa proizvodnje za Document Imaging za Kodak Alaris. "Skener ScanMate i1180 je dizajniran da drži korak sa promjenljivima tehnološkima okolinama. Procesiranje slike završeno je u skeneru što minimizira potrebu po kupnji i uzdržavanju visoko kakvoćnih računala. Jer Kodak Alaris uključuje opremu EMC Captiva Cloud Toolkit s skenerom, korisnik može pohraniti svojim potrebama prilagođenu aplikaciju za internetsko snimanje."

Za dodatne informacije i djetalnije specifikacije skenera Kodak ScanMate i1180 kliknite ovdje.

 

Kodak kaže da imaju ScanMate skeneri mnogobrojne unikatne odlike, kao na primjer jednostavno sučelje koje upotrebljava ikone i omogućuje brzo određivanje lokacije za prijenos slika. Ugrađena polica na prednjoj strani skenera olakša nadzor kartica i drugih nevezanih dokumenata da se ništa ne izgubi tijekom rada. Mali otisak i tiho djelovanje omogućavaju neprekidnu komunikaciju korisnika s klijentima čak tijekom skeniranja.  

Skeneri ScanMate i1150 i i1180 su podržani s Kodak Alaris softverom uključujući Smart Touch funkciju sa jednim klikom te Kodak Capture Pro Software Limited Editon, čime je osigurano brzo i jednostavno skeniranje dokumenata. Korisnici mogu softver nadograditi na cjelokupnu verziju Kodak Capture Pro Software.

Za daljinsko upravljanje i održavanje skeneri Kodak ScanMate Series Scanners djeluju sa dodatnom opremom Kodak Asset Management Software. Upravljačka ploča omogućava jednostavno praćenje stanja i radnje skenera. ScanMate skeneri podržavaju i dodatnu opremu za veću prilagodljivost i jednostavniju upotrebu kao je na primjer Kodak Legal Size Flatbed Accessory i Kodak A3 Size Flatbed Accessory.