Kodak Alaris predstavlja nove stolne skenere za efikasnije skeniranje u mreži te brže poslovne transakcije

AIIM istraživanja pokazuju da se većina poslovnih okolina još uvijek svakodnevno suočava s velikima količinama papirnih dokumenata kojima se popunjavaju uredi i usporava se radni proces. Čak 68 postotka uključenih u AIIM istraživanje slaže se da je poslovanje koje se temelji na papirnih dokumentima sporo te da će takav način poslovanja uskoro, u roku od samo nekoliko godina, postati sasvim neprihvatljiv.

Transakcije s papirnima dokumentima sada mogu da se ubrzaju pomoću mrežnih tehnologija kao što su novi stolni skeneri koje predstavlja Kodak Alaris kojima se omogućuje učinkovitiju digitalizaciju dokumenata s iznimnom brzinom skeniranja od 40 ppm skeneri Kodak i1190i1190E osiguravaju nevjerojatnu brzinu i točnost pri zahvatu raznih tipova papirnih dokumenata. Novi su skeneri odlično rješenje za računovodstva i druga područja u kojima se zaposlenici suočavaju s velikima količinama papirnih dokumenata. Serija skenera i1190 je dizajnirana za ubrzanu digitalizaciju dokumenata kojom se približi polazni točki i time osigurava pojednostavljenje poslovnih transakcija i vidljivo poboljšano vrijeme odaziva klijentima.

 

Skeneri Kodak i1190 i i1190E osiguravaju nevjerojatnu brzinu i točnost pri zahvatu raznih tipova papirnih dokumenata
 

 

Inteligentna zaštita dokumenata (IDP) s senzorom
za prepoznavanje spajalica, vezanih dokumenata i drugih predmeta

 

Nosač kartica - osigurava jednostavnu organizaciju dokumenata.

 

Skeneri Kodak i1190 i i1190E osiguravaju:

  • Veći kapacitet – ulazna ladica zaprima do 75 dokumenata i korisniku omogućuje da odjednom stavi na skener više transakcija klijenata.
  • Očitavanje crtičnih kodova omogućuje obuhvat meta podataka neposredno u poslovne aplikacije bez dodatnog procesiranja prijenosa u aplikacije.
  • Nosač kartica – posebni stalak za malene dokumente kao što su putovnice, lične karte i vozačke dozvole osigurava jednostavnu organizaciju dokumenata.
  • Inteligentna zaštita dokumenata (IDP) s senzorom za prepoznavanje spajalica, vezanih dokumenata i drugih predmeta, koji bi mogli uzrokovati zastoje papira, te eliminira rizik od oštećenja važnih dokumenata.

Skener i1190E nudi i tehnologiju PerfectPage kojom se eliminira potreba po instalaciji dodatne programske podrške za poboljšavanje kakvoće slika na spojen računar. To znači da možemo na skener spojiti jeftiniji računar manjom snagom procesiranja i da ga je lakše upravljati s centralne stanice i popularnih mrežnih aplikacija kao što je recimo Kodak Info Input Solution.